Kaffeprodukter och inspiration

23 februari, 2022 Av av webmaster

Espressogear är en nätbutik med fokus på kaffe, eller rättare sagt på den ”moderna marknaden för specialkaffe”, enligt företaget själva. Butiken erbjuder produkter som har med kaffe att göra, så som kaffekvarnar, tampers och bryggare. I utbudet finns även spännande kaffebönor och roliga accessoarer för kaffeälskaren och på sociala medier finns massor av härlig inspiration. Läs mer om företaget, sortimentet och deras sociala kanaler här.

Om butiken och dess utbud

Espressogear.se är en butik skapad av kaffeälskare, för kaffeälskare. Butiken erbjuder en blandad kompott av kaffeprodukter – från espressomaskiner till kaffebönor. Det finns många spännande kategorier att ta sig igenom och några av dom är:

  • Bryggare av olika slag
  • Koppar och muggar
  • Gear – alltså redskap och utrustning
  • Accessoarer
  • Kaffekvarnar

Företaget Espresso Gear startades 1999 och har sedan dess inte bara sålt kaffeprodukter, utan även uppfunnit och utvecklat egna. Det egna märket heter, precis som företaget, Espresso Gear och bland produkterna finns bland annat tampers i olika storlekar, tampermattor, vakuumburkar, måttskedar och kannor.

I butiken finns även en rad andra varumärken, både kända och okända, och sortimentet är noggrant utvalt av personerna bakom företaget. Hur som helst är det tydligt att kaffet står i fokus, vilket även syns i företagets sociala kanaler.

Espressogear på sociala medier

Espressogear.se är företaget och butikens hemsida men för den som letar efter kaffeinspiration finns mycket att hämta på företagets sociala medier – inte minst i form av inspirerande bilder och annat content. 

Företaget hittas på följande plattformar:

Kaffainspiration via Instagram

På Instagram går företaget under namnet espressogear och här publiceras i snitt ett par bilder i månaden. Bilderna håller hög kvalitet och föreställer både produkter från e-butiken och inspiration – till exempel i form av bilder på rykande färskt kaffe.

Facebook för espressokonnässörer

Även på Facebook går företaget under namnet espressogear och här publiceras bilder, en del recept, tips och annan information som kan komma väl till pass för den som intresserar sig för kaffe.

Youtube för kaffe varor

Företagets Youtubekanal uppdateras med jämna mellanrum – om än inte så ofta. Videorna är dock varierande och här finns bland annat filmer som presenterar några av dom olika espressomaskinerna, filmer som visar hur olika redskap och utrustning rengörs och lite annat smått och gott.

På hemsidan espressogear.se finns möjlighet att signa up sig för företagets nyhetsbrev, som även det innehåller nyheter och inspiration.